Om Gorilla Flyt

Flyttemand i Nordjylland nær Aarhus og Randers

Gorilla Flyt er et fleksibelt transportfirma, som beskæftiger sig med flytning, møbel- og godstransport, distribution, bud- & kurérkørsel samt opmagasinering.

Flyttemand siden 1996

Gorilla Flyt blev grundlagt i 1996 af Claus Berthelsen, som stadig ejer og leder firmaet. Fra starten var det udelukkende tænkt som et lille et mands flyttefirma, men opgaverne tog hurtigt om sig og snart blev der investeret i flere biler, opmagasinerings lokaler og dermed flere ansatte.

Flyttemand til enhver opgave

Skal du bruge en flyttemand til at hjælpe med at flytte, pakke ned, pakke ud eller transportere dine ejendele, så har vi manden.

Vores flyttemænd er klar på enhver opgave, og de kører i store dele af Østjylland med mange flytninger i blandt andet Aarhus, Rander, Hobro, Hadsund og Mariager, men kører også gerne ud og løser opgaver for vores kunder i hele Danmark.

Vi garanterer en erfaren flyttemand, der er klar på at løfte opgaven og yde en god service.

Din fortrukne flyttemand

Gorilla Flyt er i dag et firma, som kan håndtere alle opgaver, såvel i ind- som udland og lige fra de mindre til de større opgaver. Ved større opgaver kan vi trække på et netværk af gode samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

Gorilla Flyt bestræber sig på hele tiden at være imødekommende og opmærk- somme overfor nye tiltag, tanker og ideer, som kan gøre os endnu mere fleksible og kundeorienterede. Gorilla Flyt er forsikret efter gældende danske regler, som sikrer værdierne under håndtering og transport.

[/et_pb_column]

Vi tilbyder

Her er et overblik over hvad vi tilbyder hos Gorilla Flyt

Det siger vores kunder om os

Eric Jensen
Eric Jensen
23. November, 2021.
Bobzen
Bobzen
10. Februar, 2021.
Super godt firma og god oplevelse
Gunver Lembcke
Gunver Lembcke
17. December, 2020.
Er 125% serviceminded og hjælpsomme med alt, fra stort til småt. Flytning fra4. sal med lille elevator, uden plads til større tunge møbler var ikke et problem. Vi er ekstremt glade for at have valgt dette firma og kan kun anbefale det til andre. Tak for hjælpen til Gorilla Flyt
Mads Thomsen
Mads Thomsen
10. Oktober, 2020.
Gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse! Professionel og absolut alle pengene værd! Hyrer dem helt klart igen!
Heidi Munk
Heidi Munk
5. Oktober, 2020.
Super flinke og effektive flyttemænd 💪 Kan helt klart anbefales 👍
Jytte Knudsen
Jytte Knudsen
28. September, 2020.
God oplevelse. Anbefaler til andre.
Steen Panduro
Steen Panduro
21. Maj, 2020.
Morten Anneberg
Morten Anneberg
28. April, 2020.
Liam Andersen
Liam Andersen
18. Marts, 2020.
morten busk andersen
morten busk andersen
25. September, 2019.