Møbeltransport og godstransport

- for private og erhverv

Møbel- og godstransport - Vi har erfaringen

Med stor erfaring indenfor møbeltransport og godstransport, er Gorilla Flyt det rette firma at kontakte i denne forbindelse. Vores erfaring gør, at vi kan klare selv meget store opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.

At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Vi råder over biler fra 3,5 til 32 ton og kan tage op til 33 paller.

Erfaringen og evnen til at at følge med udviklingen gør os til en oplagt samarbejdspartner, når du skal have transporteret møbler eller gods. Vi er klar over hvilket ansvar det er, at varetage andre menneskers ejendele og vi sætter en ære i veludført arbejde.

Godstransport og møbeltransport med sikkerheden I top

Vores erfaring gør, at vi kender til eventuelle problemer og derfor kan undgå dem i tide. Dermed er vi de sikre valg når du ønsker transport til en fordelagtig pris. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Randers, Mariager, Hadsund, Hobro, Aarhus og Østjylland, men uanset hvor du er fra i landet kan du med fordel kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk vi også tilbyder møbelopbevaring og almindelig flytning.

Vi tilbyder

Her er et overblik over hvad vi tilbyder hos Gorilla Flyt

Det siger vores kunder om os

På basis af 18 bedømmelser.
Eric Jensen
Eric Jensen
23/11/2021
Bobzen
Bobzen
10/02/2021
Super godt firma og god oplevelse
Gunver Lembcke
Gunver Lembcke
17/12/2020
Er 125% serviceminded og hjælpsomme med alt, fra stort til småt. Flytning fra4. sal med lille elevator, uden plads til større tunge møbler var ikke et problem. Vi er ekstremt glade for at have valgt dette firma og kan kun anbefale det til andre. Tak for hjælpen til Gorilla Flyt
Mads Thomsen
Mads Thomsen
10/10/2020
Gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse! Professionel og absolut alle pengene værd! Hyrer dem helt klart igen!
Heidi Munk
Heidi Munk
05/10/2020
Super flinke og effektive flyttemænd 💪 Kan helt klart anbefales 👍
Jytte Knudsen
Jytte Knudsen
28/09/2020
God oplevelse. Anbefaler til andre.
Steen Panduro
Steen Panduro
21/05/2020
Morten Anneberg
Morten Anneberg
28/04/2020
Liam Andersen
Liam Andersen
18/03/2020
morten busk andersen
morten busk andersen
25/09/2019