Møbelopbevaring

- for kunder I Aarhus, Randers, Hobro og omegn

Vi tilbyder også møbelopbevaring

Hos Gorilla Flyt tilbyder vi møbelopbevaring i vores 850 m2 store hal, som er isoleret, tør og opvarmet, så indboet ikke tager skade. Dermed er vi et sikkert valg, når du har brug for opbevaring og vi har erfaring med både små og store opbevaringsformer.

Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen er vi et oplagt valg i denne forbindelse. Hos os er du velkommen til selv at levere og afhente genstande på lageret, mod et mindre åbningsgebyr. Dermed kan du nemt og enkelt komme til dine ting og vide dig sikker på, at tingene er i samme stand som da du afleverede dem til os.

Hvad koster opbevaring af møbler?

Vi er det oplagte valg når du ønsker sikker møbelopbevaring til en fordelagtig pris. Vi er klar over hvilket ansvar det er at have andres ejendele i vores varetægt.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, pr. mail, på telefon, eller ved at besøge os personligt på vores adresse. Vi varetager allerede mange opgaver for kunder i Randers, Aarhus, Hadsund, Hobro, Mariager og Østjylland, men vores gode ry begynder at give os kunder fra hele landet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk vi også tilbyder møbel- og godstransport og flytning.

Vi tilbyder

Her er et overblik over hvad vi tilbyder hos Gorilla Flyt

Det siger vores kunder om os

Eric Jensen
Eric Jensen
23. November, 2021.
Bobzen
Bobzen
10. Februar, 2021.
Super godt firma og god oplevelse
Gunver Lembcke
Gunver Lembcke
17. December, 2020.
Er 125% serviceminded og hjælpsomme med alt, fra stort til småt. Flytning fra4. sal med lille elevator, uden plads til større tunge møbler var ikke et problem. Vi er ekstremt glade for at have valgt dette firma og kan kun anbefale det til andre. Tak for hjælpen til Gorilla Flyt
Mads Thomsen
Mads Thomsen
10. Oktober, 2020.
Gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse! Professionel og absolut alle pengene værd! Hyrer dem helt klart igen!
Heidi Munk
Heidi Munk
5. Oktober, 2020.
Super flinke og effektive flyttemænd 💪 Kan helt klart anbefales 👍
Jytte Knudsen
Jytte Knudsen
28. September, 2020.
God oplevelse. Anbefaler til andre.
Steen Panduro
Steen Panduro
21. Maj, 2020.
Morten Anneberg
Morten Anneberg
28. April, 2020.
Liam Andersen
Liam Andersen
18. Marts, 2020.
morten busk andersen
morten busk andersen
25. September, 2019.