Flytning i Aarhus

- for private og erhverv

Har du brug hjælp til din flytning i Aarhus?

Med mange års erfaring står Gorilla Flyt klar til at tage fat på din flytning i Aarhus. Vi har specialiseret os i at sikre en smidig og stressfri flytteoplevelse for både private og erhvervskunder. Vores succes bygger på tilfredse kunder, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Hos Gorilla Flyt tilbyder vi også møbelopbevaring, hvis du skulle have brug for det under din flytning. Uanset opgavens størrelse, står vores erfarne team parat til at hjælpe dig med alt fra pakning til transport og udpakning.

Vi ser gerne, at du betragter os som en pålidelig samarbejdspartner, der kan gøre din flyttedag hurtig og sikker til en fordelagtig pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 86 40 64 92 eller via mail på post@gorillaflyt.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Hos Gorilla Flyt er din tilfredshed vores førsteprioritet.

Vi tilbyder

Her er et overblik over hvad vi tilbyder hos Gorilla Flyt

Det siger vores kunder om os

Eric Jensen
Eric Jensen
23. November, 2021.
Bobzen
Bobzen
10. Februar, 2021.
Super godt firma og god oplevelse
Gunver Lembcke
Gunver Lembcke
17. December, 2020.
Er 125% serviceminded og hjælpsomme med alt, fra stort til småt. Flytning fra4. sal med lille elevator, uden plads til større tunge møbler var ikke et problem. Vi er ekstremt glade for at have valgt dette firma og kan kun anbefale det til andre. Tak for hjælpen til Gorilla Flyt
Mads Thomsen
Mads Thomsen
10. Oktober, 2020.
Gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse! Professionel og absolut alle pengene værd! Hyrer dem helt klart igen!
Heidi Munk
Heidi Munk
5. Oktober, 2020.
Super flinke og effektive flyttemænd 💪 Kan helt klart anbefales 👍
Jytte Knudsen
Jytte Knudsen
28. September, 2020.
God oplevelse. Anbefaler til andre.
Steen Panduro
Steen Panduro
21. Maj, 2020.
Morten Anneberg
Morten Anneberg
28. April, 2020.
Liam Andersen
Liam Andersen
18. Marts, 2020.
morten busk andersen
morten busk andersen
25. September, 2019.