Flytterengøring

- Ved overstået flytning

Få hjælp til flytterengøringen

Det er en spændende, om end en stor proces at flytte i en ny bolig. Der er meget, der skal gøres, og der er meget at tage stilling til.

Når du flytter, forstår vi godt, at du helst vil bruge al din tid og energi på at være i din nye bolig og gøre den klar til indflytning. Derfor tilbyder vi nu at hjælpe dig med slutrengøringen i din gamle bolig.

Har du boet mange år i samme bolig, har du haft kæledyr eller små børn kan rengøring godt være et stort projekt, og vi tilbyder derfor at gøre det nemmere for dig at flytte, når vi klarer flytterengøringen for dig.

Hvad koster flytterengøring?

Prisen for flytterengøring varierer fra bolig til bolig, og det er derfor ikke muligt at komme med en standardpris.

Gorilla Flyt tilbyder slutrengøring af din bolig i forbindelse med din flytning, og kan derfor vurdere omfanget af rengøringen, når vi flytter dine ting, og kan på baggrund af denne besigtigelse, give dig et overslag på en pris på rengøringen.

Hvis du gerne vil have en pris, inden du flytter, kan du altid ringe til os med informationerne om din bolig, hvor vi kan give dig et prisoverslag i telefonen.

Hvordan fungerer flytterengøring?

Når du booker Gorilla Flyt til at hjælpe dig med at flytte, kan du i samme omgang også bestille flytterengøring, så din bolig står ren og skarp til godkendelse ved boligselskabets inspektion eller til de nye ejere.

Vi kommer og kigger på boligen og vil derefter vurdere omfanget af rengøringen. Haster det med at rengøre og flytte kan du altid ringe og høre om muligheden for at vi kommer hurtigt, men du kan også booke os i god tid op til flytningen.

 

Kontakt og hør mere

Mangler du hjælp til flytterengøringen i forbindelse med din flytning, kan du kontakte os og høre mere eller booke os til din flytning på telefon: 86 40 64 92 eller mail: post@gorillaflyt.dk.

Vi tilbyder

Her er et overblik over hvad vi tilbyder hos Gorilla Flyt

Det siger vores kunder om os

Eric Jensen
Eric Jensen
23. November, 2021.
Bobzen
Bobzen
10. Februar, 2021.
Super godt firma og god oplevelse
Gunver Lembcke
Gunver Lembcke
17. December, 2020.
Er 125% serviceminded og hjælpsomme med alt, fra stort til småt. Flytning fra4. sal med lille elevator, uden plads til større tunge møbler var ikke et problem. Vi er ekstremt glade for at have valgt dette firma og kan kun anbefale det til andre. Tak for hjælpen til Gorilla Flyt
Mads Thomsen
Mads Thomsen
10. Oktober, 2020.
Gjorde vores flytning til en rigtig god oplevelse! Professionel og absolut alle pengene værd! Hyrer dem helt klart igen!
Heidi Munk
Heidi Munk
5. Oktober, 2020.
Super flinke og effektive flyttemænd 💪 Kan helt klart anbefales 👍
Jytte Knudsen
Jytte Knudsen
28. September, 2020.
God oplevelse. Anbefaler til andre.
Steen Panduro
Steen Panduro
21. Maj, 2020.
Morten Anneberg
Morten Anneberg
28. April, 2020.
Liam Andersen
Liam Andersen
18. Marts, 2020.
morten busk andersen
morten busk andersen
25. September, 2019.